Прикрився матрацом. На Львівщині чоловік незаконно намагався виїхати до Польщі

50270 0
Втікача виявили у багажному відділенні, де він заліз між валізи та прикрився смугастим матрацом.
Фото: ФБ/Державна прикордонна служба України

Фото: ФБ/Державна прикордонна служба України

Прикордонники пункту пропуску «Шегині» сьогодні, 13 травня, у мікроавтобусі виявили чоловіка призовного віку, який незаконно намагався виїхати до Польщі. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Водій мікроавтобуса завіз вісьмох пасажирів, про що зробили відмітку в контрольному талоні. Однак на паспортний контроль прибув водій і сім пасажирів. Після огляду авто прикордонники виявили у багажному відділенні чоловіка, який занурився між сумками та валізами та ще й прикрився смугастим матрацом.

Читайте також: У Львові чоловік за 7 тисяч доларів переправляв ухилянтів за кордон

Громадянина України притягнули до адміністративної відповідальності, а щодо перевізника направили повідомлення до Національної поліції України.

Нагадаємо, що за словами секретаря РНБО Олексія Данілова, чоловіків, які покинули Україну після 22 лютого без відповідного дозволу, будуть виловлювати на зворотному шляху. Вони повинні будуть пояснити, через який пункт вони покинули країну і на підставі яких нормативно-правових документів. Кожен, хто поїхав з України у «відрядження», повинен мати окремий документ від прикордонників.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!