Приміщення у пам'ятці на площі Ринок виставили на продаж

1376 0
Приміщення є частиною пам’ятки архітектури національного значення.
ФОТО: MAYNO.LVIV.UA

ФОТО: MAYNO.LVIV.UA

Нежитлові приміщення першого поверху на площі Ринок, 35 виставили на продаж. Аукціон відбудеться 19 липня. Стартова ціна об’єкта становитиме 1 млн 328 тис. гривень.

Йдеться про приміщення площею 25 кв. м, яке зараз вільне і не перебуває в оренді. Воно є частиною пам’ятки архітектури національного значення.

Будинок на пл. Ринок, 35 відомий під історичною назвою Кам’яниця Майдашевичівська. Займає ділянку, яку забудовували ще з локаційного періоду. У 1785 році тут була проведена повна реконструкція будівлі. У 1885-1887 роках архітектор Іґнатій Віняж провів ще одну перебудову.

Кам’яниця має тривіконний класицистичний фасад. Є пам’яткою архітектури. Сьогодні приміщеннями 2-го поверху користується Товариство культури львівських угорців.

Фото управління комунального майна та Центру міської історії


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!