«Приват24» продовжуватиме роботу без змін

2356 0
Учора, 19-го грудня, держава стала власником «ПриватБанку». Українцям обіцяють повне збереження коштів та гарантують продовження роботи установи без особливих трансформацій. Зокрема, обіцяють що популярна система інтернет-банкінгу працюватиме і надалі.
Фото: dsnews.ua/

Фото: dsnews.ua/

Новим власником «Приватбанку» стало Міністерство фінансів. Клієнтам обіцяють, що установа стабільно виконуватиме всі зобов’язання, а перехід відбуватиметься плавно й невідчутно.  

Система «Приват24» також продовжуватиме роботу. «Я вважаю, що ця система дійсно є дуже цінною і важливою складовою «Приватбанку». І тому ця система буде працювати. Необхідна технічна підтримка буде здійснюватись, і люди, які вже звикли до такого рівня послуг продовжуватимуть отримувати той самий рівень послуг», - заявив міністр фінансів Олександр Данилюк у інтерв’ю Громадському.

Читайте також: Фото дня: львів'яни масово знімають кошти в банкоматах "ПриватБанку"

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України на засіданні в неділю, 18-го грудня, розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни. Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки і оборони України, Уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ «Приватбанк» у стовідсоткову державну власність.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!