Приватбанк запустив єдиний додаток для фізосіб та ФОПів

2742 0
До цього підприємцям доводилося користуватися окремим додатком Приват24 для бізнесу.
Фото: rbcua.com

Фото: rbcua.com

Приватбанк першим в Україні запустив єдиний мобільний додаток для фізосіб і підприємців на базі Privat24 для Android та iOs. Про це повідомляє пресслужба банку.

Щоб користуватися єдиним сервісом, потрібно оновити мобільний банк до останньої версії.

До цього підприємцям доводилося користуватися окремим додатком Приват24 для бізнесу, щоб управляти корпоративними рахунками.

«Традиційно банки для обслуговування фізичних осіб та бізнесу використовують різні сервіси - так робили раніше і ми, але ще в минулому році ми поставили за мету створити новий максимально простий сервіс для підприємців по роботі у Приват24 для фізичних осіб», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У додатку Приват24 планують запровадити функцію розпізнавання обличчя

Надалі планують спрощувати функціонал мобільного Приват24 для підприємців, а саме –робити більш зручними платежі, операції з кредитами, депозитами, валютою, здаванням звітів та інші сервіси, які зараз доступні в окремій системі Приват24бізнес, а також зроблять практичнішим порядок дистанційної взаємодії підприємців зі своїми найманими бухгалтерами прямо всередині мобільного банку.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!