Привіт родині! Топ-10 сімейних фільмів

7826 0
15 травня у світі святкують Міжнародний день сім’ї. Tvoemisto.tv пропонує провести цей день в родинному колі за переглядом одного з фільмів з нашої підбірки.
фото: кадр з фільму "Привіт родині!"

фото: кадр з фільму "Привіт родині!"

Хрещений батько

Кримінальна драма, що оповідає про нью-йоркську сицилійську мафіозну сім'ю Корлеоне. Глава сім'ї, Дон Віто Корлеоне, видає заміж свою дочку. У цей час з Другої світової війни повертається його улюблений син Майкл. Майкл, герой війни, гордість сім'ї, не висловлює бажання зайнятися жорстоким сімейним бізнесом. Дон Корлеоне веде справи за старими правилами, але настають інші часи, і з'являються люди, що бажають змінити порядки. На Дона Корлеоне здійснюється замах. Благополуччя і навіть виживання самої сім'ї поставлене під загрозу. Майклу доводиться втрутитися.

Привіт родині!

Еверетт Стоун приводить в будинок своїх батьків наречену, успішну красуню з Нью-Йорка на ім’я Мередіт. Якраз в цей час збирається уся велика родина Стоунів: батьки, вагітна старша дочка, навіжена молодша дочка, молодший брат-гей з чорношкірим другом і середній, недолугий брат. Уся велика родина косо дивиться на дівчину Еверетта, що сильно вибиває Мередіт з колії, і вона викликає для підтримки свою сестру Джулію, яка, як не дивно, відразу завойовує симпатії Стоунів.

Август Раш

Молодий харизматичний ірландський гітарист і американська віолончелістка з престижної сім'ї полюбили одне одного. Після чарівної зустрічі в Нью-Йорку, обставини виявляються сильнішими за них, і вони змушені розлучитися. Народжена дитина, Еван, по настільки ж нещасливому збігу обставин опиняється в одному з нью-йоркських притулків і намагається знайти своїх батьків за допомогою музики.

Порятунок містера Бенкса

Події розгортаються 1961 року у США. Памела Ліндон Треверс, письменниця, що написала повість про «Мері Поппінс», зустрічається з Волтом Діснеєм, кінорежисером і продюсером. Дісней 20 років перед тим пообіцяв своїм дітям, що «змусить Мері Поппінс випорхнути зі сторінок книжки», тому він намагається переконати письменницю в необхідності екранізації повісті і у нього є багато ідей. Проте Памела Треверс має своє бачення як повинен виглядати фільм про Мері Поппінс.

Александр і жахливий, безрадісний, лажовий день

Кінострічка слідує за подіями в житті 11-річного Александра, починаючи з моменту, коли хлопчик переживає свій найгірший, найкошмарніший день в житті. Але коли герой картини розповідає про свої поневіряння членам сім’ї, він знаходить несподівано мало співчуття і починає задаватися питанням, чому все погане трапляється тільки з ним. Незабаром хлопець дізнається, що він аж ніяк не самотній у своїх нещастях, коли його сестра, брат, мати і батько отримують свій власний жахливий день.

Ми купили зоопарк

Нормальні люди зазвичай вкладають гроші в дорогоцінні метали, акції, нерухомість або, зрештою, просто в банк. Але Бенджамін Мі пішов іншим шляхом і на всі гроші купив... занедбаний зоопарк з двома сотнями екзотичних тварин. І почалося у сімейства Мі зовсім інше життя.

Щоденник пам’яті

Історія про молодого і пристрасного хлопця, який закохується у багату дівчину, даруючи їй відчуття справжньої свободи. Проте незабаром закоханих розлучають їхні соціальні відмінності.

Сім’янин

Успішного бізнесмена Джека Кемпбелла цілком влаштовує холостяцький спосіб життя, величезний статок і відсутність сімейних турбот. Напередодні Різдва Джек зустрічає в магазині незвичайного грабіжника, який хоче отримати гроші за свій лотерейний квиток, погрожуючи пістолетом. Джек купує у злочинця квиток, та на наступний день виявляє, що його життя докорінно змінилося. Якимось дивом він став сімейною людиною, одруженим на колишній дівчині з коледжу, а пост директора займає людина, з якою Джек напередодні зіткнувся в магазинчику.

Юність

У центрі сюжету картини — життя хлопчика Мейсона. Його та сестру Саманту мама Олівія виховує сама, без чоловіка. У картині зображається, як поступово, починаючи від шести років, рік за роком, Мейсон дорослішає, спостерігає за змінами у собі та оточуючих.

Диво

З одного боку хлопчик Август (Оггі) Пулман такий же як і інші хлопці його віку - любить ходити на дні народження до друзів, грати в комп'ютерні ігри, фанатіє від «Зоряних воєн», грає зі своїм собакою, свариться і мириться зі старшою сестрою. А з іншого - він зовсім не такий як інші хлопчаки... По-перше, Август ніколи не ходив в звичайну школу - з першого класу з ним вдома займалася мама. По-друге, Август переніс 27 операцій. Через дуже рідкісну генетичну помилку в Августа немає обличчя. І ось такий хлопчик повинен піти в школу. В перший раз. До звичайних дітей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!