Привітання Володимира Зеленського найбільше сподобалось мешканцям заходу країни

5773 0
70% респондентів бачили новорічне привітання Володимира Зеленського.

Понад 40% українців, з тих, які дивилися новорічне привітання президента Володимира Зеленського, оцінили його позитивно, а 21% – негативно. Такими є результати січневого опитування соцгрупи «Рейтинг»

Читайте також: Президент побажав львів‘янам стільки приводів для щастя, як туристів на зимові свята

Тож, за результатами опитування, 70% респондентів бачили новорічне привітання Володимира Зеленського. З них 43% оцінили його позитивно, 35% – нейтрально, 21% – негативно. У дослідженні йдеться, що найбільше тих, хто негативно оцінив привітання президента, серед жителів Сходу, старших опитаних.

Схвально про вітання відгукнулася молодь віком 18-29 років (58% з них оцінили його позитивно), люди у віці 30-39 років (49% позитивних відгуків) та люди віком від 40 до 49 років (45%).

Найбільш позитивно новорічне привітання глави держави оцінили жителі заходу України (48%), центру (45%) та півдня (41%).

Читайте також: Скільки вихідних матимуть львів'яни у січні

Опитування проводилося на території України з 2 по 4 січня 2021 року серед 2500 респондентів віком від 18 років і старших методом телефонних інтерв'ю з використанням комп'ютера (на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів). Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами та типом поселення. Помилка репрезентативності – не більше 2%.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!