Путін не відмовився від штурму «Азовсталі». Планує залучити туди росгвардію і ФСБ

1351 0
Напередодні міністр оборони рф збрехав про взяття Маріуполя, після чого путін нібито скасував штурм заводу.
Металургійний комбінат "Азовсталь" у Маріуполі, який нищать російські військові

Металургійний комбінат "Азовсталь" у Маріуполі, який нищать російські військові

Російське керівництво не відмовилося від штурму заводу «Азовсталь» у Маріуполі. путін планує залучити туди російських гвардійців та структури ФСБ РФ для подальшого наступу. Про це повідомив представник розвідки Міноборони Вадим Скібіцький в ефірі телемарафону.

«Вони дійсно можуть відмовитися від широкомасштабного штурму «Азовсталі». Але за нашими даними вони планують залучити росгвардію, інші структури, в тому числі структури ФСБ, які продовжуватимуть наступ на завод, щоб знищити наш спротив»,  сказав він. 

Читайте також: Знищення українських захисників у Маріуполі поставить крапку у перемовинах

Нагадаємо, що міністр оборони рф сергій шойгу збрехав президенту росії володимиру путіну про «звільнення Маріуполя», але потім додав, що у місті залишаються «понад дві тисячі» українських захисників. Він також запропонував путіну штурмувати «Азовсталь», на що путін відповів, що «не треба лізти в катакомби, треба заблокувати промислову зону в «Азовсталі» так, щоб муха не пролетіла». Відтак, путін нібито скасував штурм заводу.

Пізніше радник мера Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що російські окупанти обстрілюють та бомбардують територію «Азовсталі», попри заяву путіна про нібито відмову штурмувати завод.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!