Ракети по Львову летіли з Севастополя, було два удари – по нафтобазі та заводу

24532 0
Сьогоднішні удари по Львову – це було своєрідне привітання від Путіна Байдену, який перебуває у Польщі, заявив Садовий.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

У Львові сьогодні, 26 березня, були два попадання по об'єктах критичної інфраструктури, по два удари. Зокрема, по нафтобазі у Львові у житловому кварталі, і по об'єкту оборонної структури – по заводу. Гасіння обох пожеж триває. Про це сьогодні на брифінгу повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Читайте також: Внаслідок ракетних ударів по Львову постраждали п'ятеро людей 

Після першого удару о 16.30 по медичну допомогу звернулися п'ятеро людей. Стосовно другого удару – інформація про потерпілих уточнюється, прокоментував Максим Козицький.

Міський голова Львова Андрій Садовий додав, що ударна хвиля пошкодила об'єкти інфраструктури, зокрема у школі, садочку повилітали вікна. 

«Ми ще до 25 лютого вивели об'єкти мілітарної інфраструктури, пошкоджені корпуси. Агресор б'є по цивільних. Ми не знаємо, якою є наступна ціль російських ракет, які сьогодні вилітали з міста Севастополь, і які влучали по території України, не тільки у Львові. Тому чим скоріше ми отримаємо якісну зброю і систему протиповітряної оборони, тим безпечніше буде у містах», – прокоментував Андрій Садовий.

Сьогоднішні удари по Львову – це було своєрідне привітання від Путіна Байдену, який перебуває у Польщі, заявив Садовий.

Читайте також: Росіяни здійснили по Львову ще один удар

Російські війська сьогодні, 26 березня, близько 16.30 здійснили ракетний обстріл у Львові. Про повітряну тривогу у місті оголосили о 16.15 год. Як повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький, відбулося три потужні вибухи біля Львова зі сторони Кривчиць. Він уточнив, що сталося два ракетних удари у межах Львова. Інформація про те, що було влучання у житловий будинок чи інші об’єкти інфраструктури не підтвердилася. За попередніми даними, постраждали п’ять людей. 

Згодом о 18:55 російські війська здійснили ще один удар по Львову. Сталося ще три потужні вибухи. В результаті нових ракетних ударів по Львову завдано значних збитків об’єктам інфраструктури. 

За словами міського голови, внаслідок ракетного обстрілу Львова горить один із промислових об‘єктів, де зберігається паливо. 

Христина Гоголь 

Відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!