Ранкова атака росії та зміна руху транспорту. Головні події дня у Києві

6564 0
Дайджест новин за 18 жовтня.
Київ. Фото: КМДА

Київ. Фото: КМДА

Ранкова атака росії на Київ

Після ракетної атаки росії сьогодні вранці, 18 жовтня, на об’єкти критичної інфраструктури столиці пошкоджені два об’єкти. На одному з них загинули троє людей. 

Кількість загиблих від російської атаки у понеділок зросла 

Кількість загиблих від російської атаки дронами-камікадзе на столицю у понеділок, 17 жовтня, збільшилась до п’яти людей. Сьогодні із-під завалів будинку в центрі столиці дістали тіло ще однієї загиблої мешканки – літньої жінки. 

Зміна руху тролейбусних маршрутів 

Сьогодні в Києві змінили маршрут руху ряд тролейбусів через перекриття вулиць та у зв'язку із відсутністю напруги. Зокрема, тролейбуси №12 та №14 курсували до ст. м. «Палац Спорту», а №3 та №9к – до Південного вокзалу.

Киянам рекомендують не пити у пікові години водопровідну воду

Киянам рекомендують не пити у пікові години водопровідну воду. Використовувати її бажано лише для санітарно-гігієнічних потреб. Особливо це стосується Шевченківського, Солом'янського та Святошинського районів. За прогнозами фахівців вранці 19 жовтня ситуація має стабілізуватись, і всі показники якості води прийдуть у норму.

Дерусифікація

Проспект Героїв Сталінграда перейменували на проспект Володимира Івасюка. Відповідне рішення підтримали депутати  Київської міської ради.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!