Політична реклама

Реєстрація пісень на конкурс "Неофіційний гімн Євро-2012" закінчиться через 2 тижні

1298 0
Через 14 днів, 15 лютого, закінчується термін подачі музичних композицій на участь у конкурсі "Неофіційний гімн Євро-2012". Переможця, який за слова та музику до пісні отримає 50 тисяч доларів, буде оголошено 1 березня.

Перша заявка на участь у конкурсі на сайті www.eurohit.com.ua була зареєстрована 21 грудня. За цей час композитори та поети-аматори написали пісень на 182 сторінок сайту (по 10 композицій на кожній). Тобто участь у конкурсі вже взяли 1800 людей. Прослухати пісні деяких з них можна одразу на сайті.

Нагадаємо, на конкурс приймають тексти українською, польською, англійською та російською мовами. Розмістити свій євро хіт необхідно на сайті проекту www.eurohit.com.ua. Після обрання переможців конкурсу, журі визначить звукорежисера, аранжувальника, музикантів та вокалістів, які запишуть пісню у студії.

Прем'єра неофіційного гімну Євро-2012 запланована на початок квітня 2012 року. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!