Реконструкція трамвайного депо на Промисловій коштуватиме 3,5 млн євро

3293 0
Роботи мають тривати впродовж року.

ЛКП «Львівелектротранс» підписало контракт із ПП «Вір-Західбуд» на реконструкцію трамвайного депо на вулиці Промисловій у Львові за 3,5 млн євро. Про це повідомили у ЛМР.

Читайте також: Як виглядає трамвайне депо на Промисловій у Львові. Фото

Роботи мають тривати впродовж року. Під час реконструкції мають відновити цех-профілакторій, встановити нову систему теплопостачання, замінити мийний комплекс для трамваїв, збудувати очисні споруди, покращити електроосвітлення цеху, вентиляції, відремонтувати побутові та адміністративні приміщення, замінити колії та контактну мережу.

Реконструювати депо хотіли чотири компанії: ТОВ «ІНКО ЛТД» (м. Пустомити), ПП «ВІР-Західбуд» (м. Львів), ТОВ «ВАТЦЕНРОДЕ» (м. Київ), Кобра, інсталаціонес і сервіціос, СА (Мадрид). Зазначається, що переможцем тендеру обрали компанію,яка подала найдешевшу цінову пропозицією та відповідною компетенцією.

Додамо, що депо на Промисловій не використовують із 2013 року й наразі у Львові працює одне трамвайне депо на вулиці Городоцькій, 181. Реконструкцію депо №2 кілька разів відкладали, через те, що жоден із підрядників, яких визначили ще 2013 року, не виконував умови тендеру.

Читайте також: У Львові планують відкрити нові трамвайні і тролейбусні маршрути. Інтерактивна мапа

Нагадаємо, 16 березня 2018 року Львівська міська рада, ЛКП «Львівелектротрнас» та Європейський банк реконструкції і розвитку підписали Угоду про намір кредитного фінансування для проєкту модернізації громадського тролейбусного транспорту.

Розмір кредиту становить 17 мільйонів євро, з яких 15 млн – кредит, і 2 млн – грант. На ці гроші вже придбали 50 тролейбусів, які виготовляє концерн «Електрон».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!