Київ

Репер YARMAK після скандалу з концертом лободи в Києві оголосив власний збір на «Охматдит»

841 0
Артист повідомив, що вже задонатив 100 тисяч гривень.
Колаж Tvoemisto.tv

Колаж Tvoemisto.tv

Український репер Олександр Ярмак, який захищає країну на передовій, після скандалу з благодійним концертом Світлани Лободи у Києві, оголосив власний збір на допомогу «Охматдит».
 
Виконавець звернувся до українців допомогти зібрати 10 мільйонів гривень, які потрібні на відновлення ЛОР-відділення дитячої лікарні:
 
«Я впевнений, що і зараз ми впораємося без участі усіляких "малєнькіх людей" і допоможемо головній дитячій лікарні країни "Охматдит" з відновленням ЛОР-відділення, на яке потрібно 10 мільйонів гривень. Я особисто беру в цьому участь. Свої 100 тисяч бойових надсилаю до лікарні і закликаю долучатись вас», – сказав у відеозверненні YARMAK.
 
Зазначимо, долучитися до збору коштів на відновлення ЛОР-відділення у дитячій лікарні «Охматдит», можна за посиланням.
 
 
 
Також YARMAK зазначив, що українці здатні зібрати необхідну суму «без допомоги зрадників», «без них здобудемо перемогу і без них розбудуємо сучасну державу». Окрім цього він репер переконаний, що благодійний концерт Світлани Лободи в Києві – це лише один зі шляхів відбілення репутації співачки, який вигадали її маркетологи.
 

«Особисто я, коли бачу подібні хитрі кроки запроданців, не збираюся мовчати і допускати толерування подібних персонажів у нашому суспільстві. Бо поки українців вбивали, нешанована мною Лобода залякувала патріотів кадирівцями, брала участь в інформаційних компаніях ворога по дискредитації України, танцювала на болі матерів, що роками втрачали своїх дітей на війні з Росією. Всі роки без них боролися за майбутнє нашої країни, без них здобудемо перемогу і без них розбудуємо сучасно державу», – написав Ярмак.

Раніше стало відомо, що співачка Світлана Лобода, яка довгий час жила і виступала в Росії,  запланувала на 25 серпня концерт у Києві нібито з метою збору коштів на відновлення ЛОР-відділення в Охматдиті, але з керівництвом дитячої лікарні це не узгоджувала. Інформація про плани Лободи виступати в Україні після її активної роботи в росії викликала обурення громадян.

Після цього Osocor Residence пояснили свою позицію тим, що  Лобода «достатньо показала свою проукраїнську позицію».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!