Київ

Ресторан Щекавиця на Подолі в Києві виставили на повторні торги з нижчою ціною

637 0
Ціна нижча в 1,5 раза.
Ресторан Щекавиця. Фото: prozorro.sale

Ресторан Щекавиця. Фото: prozorro.sale

Фонд гарантування вкладів фізосіб 10 травня проведе повторний аукціон із продажу майнового комплексу столичного ресторану «Щекавиця», повідомляє пресслужба фонду.

Стартова ціна лоту – 38,29 млн грн. Заявки на участь в аукціоні можна подати до 20:00 9 травня.

Приміщення ресторану-музею на Подолі на вул. Костянтинівській перебуває на балансі АТ «Банк Січ», що ліквідовують.

Виставлений на продаж ресторан «Щекавиця» загальною площею майже 885 кв. м має понад 10 залів, стилізованих в атмосфері українського села. Разом із приміщенням на продаж також виставлено основні засоби – від столів та стільців до тарілок та столових наборів.

«За час, поки ресторан не працював, колорит було втрачено. Але місце розташування об'єкта нерухомості робить його привабливим варіантом для інвестора, зацікавленого вести ресторанний бізнес», – зазначають у ФГВФО.

Як ми повідомляли раніше, уперше «Щекавицю» було виставлено на торги у лютому зі стартовою ціною 60,8 млн грн.

Торік у серпні НБУ вніс банк «Січ» до категорії неплатоспроможних у зв'язку з несплатою банком у встановлений термін відсотків за кредитами рефінансування НБУ через недостатність коштів.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!