Політична реклама

Революційні події в країні пригальмували ринок праці

1458 0
Січень – місяць традиційно низької активності на ринку праці. Але в 2014 додатковим фактором застою стала політична нестабільність.

У першому місяці 2014 року вакансій було опубліковано практично стільки ж, скільки і в грудні 2013, динаміка становила близько 5%.

Про це свідчить дослідження Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.

Найбільшу кількість вакансій у цьому місяці пропонували спеціалістам у сфері продажів. Друге місце традиційно належить спеціалістам у сфері інформаційних технологій. Далі картина звична – маркетинг, адміністративний персонал, банківський сектор, вакансії для молодих спеціалістів.

Найактивнішими у січні були молоді спеціалісти, саме їх резюме у найбільшій кількості розміщали в базі даних Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.

ТОП-100 найбільш високооплачуваних вакансій також майже повністю складається із пропозицій аутсорсінгових компаній, дещо розбавлених невеликою кількістю пропозицій для спеціалістів у сфері продажів і розвитку бізнесу, рідше для кваліфікованих працівників виробничої сфери.

Ситуація в країні також відобразилась і на регіональному ринку праці. В ТОП-10 цього місяця потрапили нетрадиційні вакансії із порівняно невисоким рівнем оплати. У багатьох випадках це вакансії, які закриваються протягом тривалого періоду, або постійні пропозиції від великих системних компаній, які здійснюють безперервний набір персоналу.

ТОП-100 регіональних вакансій також містить пропозиції для програмістів і розробників, в той час як рекордно знизилась кількість вакансій із зазначенням зарплати для спеціалістів на виробництво.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!