Різдвяний локдаун можуть запровадити з 8 по 24 січня

1994 0
Жорсткий карантин має тривати від 15 до 21 дня, каже прем’єр Денис Шмигаль.
Photo by Jack Cohen on Unsplash

Photo by Jack Cohen on Unsplash

Кабінет міністрів готується ввести повний локдаун з 8 по 24 січня, щоб стримати розповсюдження коронавірусу і сезонних грипу та ГРВІ. Про це УП повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль та джерела в уряді.

Читайте також: Найстаршим пацієнтом, який поборов Covid-19 на Львівщині, є 91-річний львів'янин

«Я анонсую так, що ці заходи будуть загалом схожими на ті, які були під час карантину вихідного дня. Звичайно, якісь будуть трохи жорсткіші, якісь трошки м’якіші. Ми врахуємо особливості такого зимового, канікулярного періоду, і також десь попробуємо сумістити ті можливості, які дають зимові канікули, з тою необхідністю, яка є при запровадженні такого розриву епідеміологічного ланцюжка», – сказав Денис Шмигаль.

За словами Шмигаля, жорсткий карантин має тривати від 15 до 21 дня, щоб розірвати ланцюжок у поширенні коронавірусу. Попередньо, його планують розпочати у період від 2 до 10 січня.

Читайте також: Першою людиною у світі, яка отримала щеплення від Covid-19, стала 90-річна ірландка

Водночас, за даними джерел УП в уряді, Кабмін готується запровадити локдаун з 8 по 24 січня включно. Станом на 10:15 ранку з цього питання проходить нарада міністрів.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!