Роботи Boston Dynamics уперше станцювали разом на честь Нового року під хіт 60-х. Відео

1533 0
Танець починають два людиноподібні роботи Atlas, потім до них приєднується робот-собака Spot, а наприкінці – ще й робот на колесах Handle.
фото: ww.ixbt.com

фото: ww.ixbt.com

Американська інженерна компанія, що працює в галузі робототехніки Boston Dynamics показала новорічне відео, на якому одразу чотири роботи трьох різних видів виконують спільний танець під композицію 1962 року «Do You Love Me» групи The Contours. Про це повідомляє Громадське.

Відео танцю компанія опублікувала в Youtube. Його починають два людиноподібні роботи Atlas, потім до них приєднується робот-собака Spot, а наприкінці – ще й робот на колесах Handle.

«Уся наша команда зібралася разом, щоб відсвяткувати початок нового року, який, як ми сподіваємося, буде більш щасливим», – йдеться у підписі до відео.

Різні роботи Boston Dynamics вже давно вміють танцювати, але донині вони ніколи не робили цього разом.

Для довідки

Boston Dynamics — американська інженерна компанія, що працює в галузі робототехніки, відома своїми розробками для військових потреб на замовлення Агентства передових оборонних дослідницьких проєктів США (DARPA).

Президентом компанії є Марк Райберт, який створив її 1992 року разом з групою інженерів Массачусетського технологічного інституту. Один із найвідоміших виробів фірми — чотириногий робот BigDog.

У грудні 2013 року компанію Boston Dynamics придбала корпорація Google Inc, а компанію очолив Енді Рубін. 8 червня 2017 року холдинг продав роботехнічні компанії Boston Dynamics і Schaft. Покупцем стала японська SoftBank — один із найбільших світових інвесторів в IT-бізнес.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!