Ролик про безпритульних собак Львова переміг у конкурсі соціальної реклами

4338 0
Відео «Прихистіть» про безпритульних тварин Львова обрали кращим серед 390-та соціальних роликів.
фото: youtube.com

фото: youtube.com

«Вони такі ж, як і ми!» – головний меседж ролика, який переміг на фестивалі соціальної реклами Molodiya Festival 16, що відбувається в Україні вп’яте. Про це інформують на сайті організаторів.

Читайте також: У Львові поліція перевірятиме жетони у собак

На відео історії тварин переносяться на життя людей. Такі паралелі дозволяють подивитись на братів наших менших зовсім інакше і краще їх зрозуміти. Бостон, Аврора, Локкі та Донна Бейджа – за кожним ім’ям стоїть ціла історія.

Автором ролика, що отримав перше місце, став львівський журналіст Омелян Ощудляк, який зняв відео у рамках соціальної кампанії, яку із 2015 року реалізовує  ЛКП «Лев» у межах проекту технічної допомоги Європейського Союзу «S.O.S. – безпека співжиття людей та безпритульних тварин на польсько-українському прикордонні: Львів, Люблін, Луцьк та Івано-Франківськ». Вона має на меті прилаштувати бепритульних собак у сім'ї.

Переможець конкурсу отримав винагороду 25 тисяч гривень. Фото: molodiya.com.ua

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!