На правах реклами

Пошук нових архітектурних форм та інновацій. Група компаній «РОМБ» підбила підсумки своєї роботи

1980 0
13 років практичного досвіду ГБК «РОМБ» дозволяють розробляти об’єкти будь-якої складності.
Фото: Група Будівельних Компаній «РОМБ»

Фото: Група Будівельних Компаній «РОМБ»

2020 рік став надзвичайно результативним для Групи Будівельних Компаній (ГБК) «РОМБ». Здана в експлуатацію 1-а черга житлового будівництва власного девелоперського проєкту ЖБК «Роял Парк». Також компанія взяла участь у виконанні державних тендерів не лише у Львівській області, але й на Закарпатті та у Харкові.

Львів’янам ця компанія запам’яталася зведенням «Парусів». Житлові комплекси «Парус» та «Парус Лайф» отримали престижні архітектурні відзнаки «Best regional residential building of the year» (2016) та «Кришталева цегла» (2016) за архітектурний стиль, комфорт та якість будівництва.

13 років практичного досвіду ГБК «РОМБ» дозволяють розробляти об’єкти будь-якої складності. Основні принципи в підході до проєктування та будівництва «РОМБ» – безпека, функціональність, екологічність та індивідуальність. За будівельним об’єднанням десятки тисяч зданих квадратних метрів житла та комерційної нерухомості у м. Львів та за його межами. ГБК «РОМБ» стрімко розвивається на ринку будівництва і проєктування.

Динаміка будівництва

2015 рік в професійному багажі вже 8 років досвіду та низка успішно реалізованих проєктів промислового, цивільного та житлового призначення. «РОМБ» виходить на ринок капітального будівництва з новим партнером «Парус-Девелопмент». Рівно через рік запущений у вільне плавання перший «Парус» на вулиці Липинського, 26 (39 тисяч квадратних метрів). Далі розпочинаються роботи над житловим комплексом «Парус-Парк» по Кульпарківській – об’єктом підвищеної складності загальною площею 44 тис. кв. м.

Для оптимізації процесів виробництва та пошуку нового напрямку роботи з ТзОВ «РОМБ» (2007) формується власне об’єднання компаній з опціями девелопера та виконавця робіт, в яке увійшли ПП «РОМБ» (2015), ПП «РОМБ+» (2016) та ПП «Спецбуд-Захід» (2016). Розпочалася нова епоха «РОМБів»!

Навігація та центр прийняття рішень завжди були та залишаються за двома власниками всіх перерахованих підприємств – Богданом Романівим та Володимиром Олійничком. Новаторами, які не бояться рішучих змін та відповідальності.

2017 рік – перший досвід будівництва власного проєкту – котеджне містечко «Паросток» в селищі Брюховичі. Це 16 триповерхових котеджів класу «Комфорт» на 2800 кв. м.

Далі паростки зусиль групи компаній виросли до масштабного будівництва ЖБК «РОЯЛ ПАРК» в м. Дубляни – комплексу з 3-ох житлових будинків загальною площею близько 25 тис.м.кв.

2018 рік – здані в експлуатацію «Парус Парк», «Парус Лайф», «Парус Смарт», продовжується будівництво «Парус Сіті».

Власники «РОМБа» завжди мотивовані на диверсифікацію бізнесу. Тому у цьому ж 2018 році створюється нове ПП «Трейден» з власного виробництва ліфтів, яке крім цього є офіційним представником турецької ліфтової компанії THISA ASANSOR. Також підприємство здійснює операційне управління процесами монтажу/демонтажу та обслуговування баштових кранів і ліфтового обладнання від 50 до 150 кг вантажопідйомності.

З метою забезпечення охорони об’єктів компанії та надання послуг з охорони іншим комерційним структурам у 2017 та 2019 роках створюються відповідно ПП «Охорона та спецзахист» та «Охорона та спецзахист-2». На сьогодні це надійний тил для всіх об’єктів ГБК «РОМБ» та додатково ще 40 фірм.

2019 рік – «РОМБ» розпочинає співпрацю з новим партнером та інвестором «Баухаузен». В Дублянах зводиться будинок клубного типу «Вальдхаузен» – німецька уява про український затишок.

Навесні 2019 року у Львові поблизу стадіону «Арена Львів» стартують роботи над ультрасучасним житлово-офісним комплексом «Парк Арена» загальною площею 56 тис. м. кв.

2020 рік став надзвичайно результативним для компанії. Здається 1-а черга житлового будівництва власного девелоперського проєкту ЖБК «Роял Парк».

Також «РОМБ» взяв участь у виконанні державних тендерів в різних куточках України, а саме:

  1. реконструкція спортивного комплексу «Шахтар» в місті Червоноград Львівської області (вартість робіт – 8300 тис. грн);
  2. реконструкція 1-го поверху хірургічного відділення КНП Мукачівської ЦРЛ на Закарпатті (вартість робіт – 15899,6 тис. грн;
  3. завершення будівництва СЗШ з двома дошкільними групами і фельдшерським пунктом в селі Пристань Сокальського району Львівської області (бюджет – 8000 тис. грн);
  4. будівництво 1-ої черги онкоцентру в Померках (Харків) (вартість проєкту – 738 000 тис. грн.

Врахувати той факт, що компанія «РОМБ+» реально обійшла місцевих харківських забудовників «Жилстрой-1» та «Стальконструкцію», стає цілком зрозумілою поява контенту, що дискредитує «РОМБ». Однак готові об’єкти говорять переконливіше, ніж замовні статті.

13 років практичного досвіду

Придбавши житло або комерційні приміщення у «РОМБ», львів’яни переконалися в якості будівництва. Для багатьох це перша власна нерухомість.

Мешканці можуть спостерігати, як щодня будуються нові об’єкти, змінюючи краєвиди пустирів на інноваційні простори для комфортного життя. Гостей Львівщини фахівці запрошують на власні очі оцінити якість робіт.

На сьогодні група будівельних компаній «РОМБ» – це:

  • 13 років практичного досвіду будівництва об’єктів найвищого рівня складності;
  • 143 штатних досвідчених фахівців;
  • власна будівельна та спеціалізована техніка;
  • активи підприємств – понад 100 млн грн;
  • виграних тендерів на загальну суму в 950 млн грн;
  • підтверджених контрактів на загальну суму в 805 млн грн;
  • 25 тис. кв. м збудованого високоякісного житла щороку;
  • довготривалі партнерські стосунки з 25 компаніями-субпідрядниками із залученням щорічно понад 600 працівників.

«Ми не пливемо за течією. Ми не пливемо проти течії. Ми пливемо до поставленої мети. А метою є пошук нових архітектурних форм, будівельних інновацій, які би органічно вписувалися в існуючий простір», – таке професійне кредо декларують Богдан Романів та Володимир Олійничок.

Довідка.

Богдан Романів – магістр з промислового та цивільного будівництва. Інженер технагляду з курсу «Проектування та будівництво в районах з підвищеною сейсмічною активністю та складними геологічними умовами» (2010) та зі створення об’єктів архітектури 1-ї, 2-ї, 3-ї, 4-ї категорії складності (2016).

Володимир Олійничок – пройшов шлях від гірничого майстра до інженера-конструктора та топ-управлінця. Закінчив Київський політехнічний інститут у 2005 році. Свідоцтво з «Проектування та будівництво в районах з підвищеною сейсмічною активністю та складними геологічними умовами» (2007). Свідоцтво з проходження Програми підвищення кваліфікації керівників фінансових компаній (2018).

Групf Будівельних Компаній (ГБК) «РОМБ» – м. Львів, вул. Липинського, 36;

www.romb.company;

e-mail: [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!