Росія може провести провокації щодо свого мирного населення і розпочати відкриту мобілізацію, – Генштаб ЗСУ

2021 0
Провокації проти свого мирного населення нададуть можливість провладній верхівці росії ухвалити рішення щодо оголошення воєнного стану та тотальної мобілізації громадян.
Фото:REUTERS

Фото:REUTERS

У Генштабі Збройних Сил України припускають, що влада росії вирішить розпочати відкриту мобілізацію для затяжної та виснажливої війни, через великі втрати в особовому складі на війні в Україні. А також може провести низку провокацій на території російської федерації із загибеллю мирного населення, аби виправдати свої злочинні дії щодо України. Про це йдеться у повідомленні Генштабу у Фейсбуці.

Читайте також: Британія передає військовим ЗСУ найшвидші зенітні ракети Starstreak

«Виходячи з того, що ворогу завдано великих втрат в особовому складі, існує ймовірність, що військово-політичним керівництвом російської федерації буде прийнято рішення внесення змін до існуючого законодавства та розпочато відкриту мобілізацію для продовження затяжної, виснажливої війни. З метою виправдання таких дій, не виключається здійснення низки провокацій на території російської федерації із загибеллю мирного населення, як це було зроблено перед початком другої чеченської кампанії. Це надасть можливість провладній верхівці ухвалити рішення щодо оголошення воєнного стану та тотальної мобілізації громадян», – йдеться у повідомленні.

Провокації, щодо мирного населення в росії нададуть можливість провладній верхівці росії ухвалити рішення щодо оголошення воєнного стану та тотальної мобілізації громадян.

Читайте також: Україна отримає дрони-вбивці, які мають лише дві країни

Нагадаємо, що 18 березня, Збройні Сили України знищили генерал-лейтенанта Андрія Мордвічева – командувача 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу росії. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!