Росія – у глухому куті. Докорінних змін на її користь не очікуємо, – Буданов про війну взимку

1038 0
Докорінно нічого не зможуть змінити й мобілізовані після бойового злагодження.
Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов

Армія росії перебуває у глухому куті – корінних змін на її користь не очікується, навіть якщо прибудуть ще мобілізовані після бойового злагодження. Про це в інтерв'ю LIGA.net повідомив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

«Росія перебуває зараз у глухому куті, і єдине місце, де вона ще «намагається намагатися» наступати – це Бахмут. Особливих успіхів на цьому напрямку не мають. З серпня [росіяни] постійно кажуть, що Бахмут майже захоплений. Як бачите, вже кінець грудня», – сказав він.

Читайте також: Зеленський збирав Ставку. Обговорювали ситуацію у білорусі

За словами Буданова, рф спробує сконцентрувати свої сили трохи на північ від Бахмута і в напрямку Запоріжжя. Але начальник ГУР не бачить в окупантів реальної можливості чогось досягти: попередні спроби локальних наступів були заздалегідь помітні та нічим для росіян не закінчилися.

«Тому докорінної зміни ситуації з боку російської федерації зараз ми не очікуємо. Коментувати наші дії я не буду», – сказав Буданов.

Докорінно нічого не зможуть змінити й мобілізовані після бойового злагодження, додав начальник ГУР.

Нагадаємо, у травні Буданов зазначав, що активна фаза війни має піти на максимальний спад до кінця року. Ресурсів у росії для ведення нормальної війни є на 12 місяців, а закінчиться боротьба поверненням наших окупованих територій включно з Кримом.

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!