Росія тримає в Чорному морі у бойовій готовності чотири крилаті ракети

622 0
На бойовому чергуванні є шість російських кораблів.
Фото умовне

Фото умовне

У Чорному морі на бойовому чергування росія тримає шість кораблів. Серед них один носій крилатих ракет, загальний залп  – чотири ракети.

Джерело: ВМС ЗС України 

Загалом, в Азовському морі ворог утримує на бойовому чергуванні два кораблі та продовжує контролювати морські комунікації.  В Середземному морі знаходиться 10 ворожих кораблів, серед них 5 носіїв  «Калібрів». Загальний залп становить 76 ракет.

В інтересах рф прохід  Керч-Єнікальською протокою здійснили:

  • до Азовського моря – 33 судна, з них 9 суден рухалось з протоки Босфор;

  • до Чорного моря – 40 суден, з них 13 суден продовжило рух у напрямку протоки Босфор;

Нагадаємо, що операція зі звільнення Луганської області не буде швидкою, оскільки на цьому напрямку окупанти давно укріпилися за рахунок бойовиків «лнр» та сил, які раніше перебували на Харківщині. 

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!