Росіяни вдарили ракетами по кількох українських містах. Є загиблі та поранені в Дніпрі

4256 0
Також вибухи пролунали у Полтавській області, а на Київщині спрацювали сили ППО.
Фото: Укроборопром

Фото: Укроборопром

Росіяни вдарили ракетами по Дніпру, влучили по промисловому підприємству і вулиці поряд. Попередньо, за даними голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, унаслідок атаки загинуло троє людей.

Також відомо про 15 поранених. Масштаби руйнувань з’ясовують.

Міський голова Борис Філатов додав, що у деяких районах міста можуть бути перебої з водою та іншими комунікаціями. На місці вже працюють фахівці.

Читайте також: Внаслідок вибухів у Вінниці є загиблі і поранені. Оновлено

Окрім цього, ввечері під час повітряної тривоги стало відомо про вибухи у Полтавській області, зокрема в місті Кременчуці. Очільник Полтавської ОВА Дмитро Лунін повідомив, що інформації про влучання в об'єкти, руйнування чи постраждалих немає. Водночас голова Київської ОВА Олексій Кулеба зазначив, що Повітряні сили ЗСУ збили російську ракету у небі Білоцерківського району. За попередньою інформацією, жертв та руйнувань також немає. Уламки ракети впали в поле, інформація уточнюється, на місці працюють відповідні служби.

Нагадаємо, що 14 липня росія завдала серію ракетних ударів по Вінниці. Цілями стали цивільні об'єкти в центрі міста: відомо щонайменше про 21 загиблого, серед яких троє дітей, також 90 поранених. 34 особи перебувають у важкому стані. А сьогодні вранці російські окупанти випустили щонайменше 10 ракет, які поцілили по двох найбільших університетах Миколаєва.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!