Російські війська вбили в Україні 145 дітей

1082 0
Найбільше дітей постраждало у Київській, Харківській та Донецькій областях.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

За час повномасштабних бойових дій на території України, які веде Росія, 145 дітей загинуло та 222 поранено. Такі цифри наводять ювенальні прокурори, повідомляє Офіс генпрокурора.

Читайте також: В Україні запустили онлайн галерею малюнків для допомоги дітям, які постраждали від війни

Найбільше постраждало дітей у Київській – 69, Харківській – 49, Донецькій – 54, Чернігівській – 39, Миколаївській – 30, Луганській – 28, Запорізькій – 22, Херсонській – 25, Києві – 16, Сумській – 16 та Житомирській – 15 областях.

Загалом, через бомбардування та обстріли пошкоджено 790 закладів освіти, 75 з них зруйновано повністю. У відомстві повідомляють, що найгірша ситуація у Донецькій, Харківській, Миколаївській, Сумській, Київській, Херсонській, Чернігівській областях та місті Київ.

Крім того, ці дані не є остаточними, оскільки відсутня можливість огляду місць обстрілів в районах активних бойових дій та на тимчасово окупованих територіях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!