Шкури і золото. Журналісти показали, як виглядає закарпатська резиденція Медведчука. Фото

3367 0
Кум путіна і лідер ОПЗЖ зібрав багато шкур, золота і радянських артефактів у своєму маєтку.

Після вторгнення росії Віктор Медведчук зник з-під домашнього арешту, який відбував у своєму маєтку в Києві. Відтоді слідчі та журналісти шукають його, перевіряючи можливі місця, де він міг би переховуватись. Журналісти «Слідство.інфо» побували в його маєтку на Закарпатті та показали, з чого складався побут проросійського політика.

На величезній території є кілька будинків,  ставки і навіть відгороджена парканом гірська річка. Головний будинок – це кількаповерховий дерев’яний палац з кількома входами.

«На першому поверсі під захисною плівкою стоїть червоний радянський автомат «Газированная вода». За три копійки (ймовірно, теж радянські) тут можна випити «сироп ситро» або «сироп буратино», за одну копійку  воду без сиропу», – пишуть у Слідство.інфо.  

Читайте також: Українців врятує тільки крах Росії та смерть Путіна. Портников про те, чому не допоможуть домовленості

У величезній вітальні – картини, кількаметрові люстри і золоті елементи декору. Біля диванів стоїть великий камін із зеленого мармуру, темного дерева та позолоти.

В маєтку багато оленячих рогів у якості люстр і елементів декору. Деякі з них досі прикрашені новорічними кульками і гірляндами. 


В одній із кімнат стоїть настільний годинник від іспанського бренду розкоші Soher. Кожен такий годинник робиться на замовлення. Слідство.інфо зауважує, що ціна на моделі такого типу стартує від 300 тисяч гривень. 


Вглибині дерев’яного палацу – басейн і джакузі. Звідси відкривається панорамний вид на ліс та гори. Тут же розташований спортзал з тренажерами і біговими доріжками, а також масажний кабінет, спа-зона і окрема сауна.


Читайте також: РНБО зупинила діяльність ОПЗЖ, Партії Шарія та інших, – Зеленський

За спостереженнями журналістів, у дерев’яному палаці дуже багато хутра. Ледь не кожен диван, стіл або крісло стоїть на великому шматку лисячого хутра. Страшно уявити, скількох тварин було вбито заради цього елементу інтер’єру. 


Посеред вітальні стоїть іграшкова залізниця. 

Окрім головного палацу, на території резиденції є ще один величезний будинок – його називають «гостьовим». Тут є кілька обідніх залів, зон для відпочинку та спальних кімнат. Майже вже оздоблене мармуром, особливо, ванні кімнати. 

Окрім оленячих рогів, подекуди у будинках висять шкури бурих ведмедів.

З «гостьового» будиночку відкривається краєвид на простори резиденції Медведчука – їхній розмір сягає більше 120 гектарів. Але звичайні українці сюди потрапити не можуть, бо територія захована за високим парканом та охороняється від зайвих очей.

Нагадаємо, що наразі Віктор Медведчук перебуває у міжнародному розшуку. Народного депутата, голову політради партій «Опозиційна платформа – За життя», кума Володимира Путіна підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації.

Наразі місце перебування фігуранта встановлюється. Правоохоронні служби закликають українців, які перебувають в країні та за кордоном, за наявності інформації про можливе місце знаходження Віктора Медведчука повідомляти на електронну адресу ДБР [email protected] та за телефоном +38 (044) 356 40 0 (додатковий 21 10).

Фото: «Слідство.інфо»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!