На перетині вулиць Личаківська – Пасічна хочуть облаштувати кільце. Схема

9409 0
На перетині вулиць Личаківської та Пасічної хочуть реорганізувати рух. Львів’ян запрошують на громадське слухання та презентацію детального плану території.
фото: Петра Ткачишина

фото: Петра Ткачишина

15-го березня у Львові публічно представлять детальний план території, обмеженої вул. Долішньою, вул. Колумба, вул. Проектованою, залізничною колією, вул. Личаківською, вул. Яловець, вул. Голубця, вул. Яровою, вул. Запольською та вул. Пасічною.

У проекті опрацьовано планувальне рішення щодо використання та забудови території, орієнтовною площею 50,09 га. Розрахунковий термін реалізації ДПТ  10 років, в тому числі 1-ша черга  3-7 років– пишуть на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради. 

Замовником містобудівної документації є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником  ДП ДІМП «Містопроект».

Зі слів головного архітектора проекту Петра Крупи, детальний план території розробляється з метою комплексної реконструкції території у визначених межах та деталізації рішень генплану міста.

«Основним завданням ДПТ було вирішення організації руху транспорту, в межах проектованої території, на першу чергу, передбачену генпланом з максимально можливим збереженням наявної структури вулиць та наявної забудови. У зв’язку з цим у ДПТ запропонована транспортна розв’язка на примиканні вул.Личаківської та Пасічної в одному рівні у вигляді транспортного кільця, замість передбаченої раніше розробленою містобудівною документацією, транспортної розв’язки у 3-ох рівнях».

Читайте також: На перетині вул. Стрийська – Наукова буде регульоване кільце. Візуалізація 

Громадське слухання триватиме із 3-го березня по 27-ме березня 2017-го року.

Місце проведення: Середня загальноосвітня школа № 63 (вул. Личаківська, 171). Початок о 18:00.

Пропозиції просять подавати до 27-го березня 2017-го року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через Центр надання адміністративних послуг за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій — Файфурка О. С., тел. 032 297 57 63.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!