Руді, Боні, інтелігентна Барбара та інші чотирилапі друзі шукають домівку

1302 0
ЛКП «Лев» працює щодня з 8:00 до 20:00.
Фото: Іри Шелест

Фото: Іри Шелест

У Львівському комунальному підприємстві «Лев», що на вул. Промисловій, 56 є 10 чудових собак, які чекають на свою родину, друга, на турботу і любов, повідомляє ЛКП «Лев».

Попереду Великодні свята, тому нові помічники дуже хочуть у нову родину, аби разом відсвяткувати.

Майк, 6 років. Місце відлову: Великі Грибовичі

У нього проблеми з оком. Та познайомившись з цим хлопцем можна одразу забути про цю особливість, адже з такими, як він дуже легко знайти спільну мову та забути про все на світі.

Руді, 2 роки. Місце відлову: вул. Шевченка

Руденький, непосидючий хлопець. Кращого напарника для веселого життя, годі й шукати. Тому, якщо маєте в планах незабутні подорожі, сміливо приходьте до нас за Руді.

Тео, 3 роки. Місце відлову: Брюховичі

Тео – ще той веселун, хоча по фото цього і не скажеш. А ще він дуже вихований хлопець, тож вам точно не буде за нього соромно.

Барбара, 3 роки. Місце відлову: вул. Б. Хмельницького

Барбара настільки інтелігентна дама, що навіть лапку подає елегантно. Мала на собі нашийник, тому ймовірно десь є її господарі.

Діпсі, 1 рік. Місце відлову: вул. Татарбунарська

Маленьке, налякане зайченятко. Але це ненадовго. Вона ще розправить свої крила і ви побачите впевнену в собі молоду леді.

Марс, 2 роки. Місце відлову: Брюховичі

Бородатий хлопчисько, з таким зосередженим виразом обличчя, ніби роздумує про щось своє собаче. Швидше за все, за ним ніхто ніколи не доглядав, а він дуже тягнеться до людей і потребує, хоч трішки вашої уваги.

Ліса, 3 роки. Місце відлову: вул. Величковського

Ліса довіряє не всім. Але якщо вона вже комусь відкрилась, то кращого співрозмовника ви не знайдете. А обійми і поцілунки вам точно будуть гарантовані.

Веста, 2 роки. Місце відлову: вул. Шевченка

Веста такий енерджайзер, що знаходячись поруч з нею, ви і не помітите, як самі почнете рухатися. Однозначно жила з людьми, тому наразі шукаємо попередніх власників.

Бонні, 1 рік. Місце відлову: вул. Б. Хмельницького

Зворушлива дівчинка, яка вже й сама не вірить, що десь для неї знайдеться місце. І ми б дуже хотіли, щоб її історія закінчилася хеппі ендом.

Айро, 4 роки. Місце відлову: Брюховичі

Айро ще зовсім наївний хлопець, з дитячими страхами. Але наш кінолог пообіцяв, що скоро він буде найвідважнішим собакою серед усіх.

ЛКП «Лев» працює щодня з 8:00 до 20:00 на вул. Промисловій, 56. Телефон: 068 53 54 545 або (032) 252 30 41.

Фото: Іри Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!