Рух на трасі Київ-Чоп, де сталася потрійна ДТП, відновили

13253 0
Водій одного з легкових автомобілів помер у лікарні, а водія вантажівки госпіталізували.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Рух на трасі Київ-Чоп, між населеними пунктами Кізлів і Буськ, де після потрійної ДТП виник багатогодинний затор, відновили. Про це повідомляє Патрульна поліція у Львівській області.

Читайте також: На трасі Київ – Чоп біля Буська перекинулася цистерна. Через ДТП заблокований рух

Рух на автодорозі вдалося відновити вчора пізно ввечері, близько 23.30 год.

Відомо, що у результаті потрійної ДТП, водій одного з легкових автомобілів помер у лікарні від отриманих травм, а водія вантажівки госпіталізували.

Нагадаємо, вчора, 18 червня, близько 9.00 на трасі Київ-Чоп, між населеними пунктами Кізлів і Буськ, сталася потрійна ДТП – два легкових автомобілі зіткнулися з вантажівкою, що перевозила бітум. Вантажівка впала на бік і її розвернуло поперек дороги. Це серйозно ускладнило рух на цій ділянці траси. Затори в обидві сторони траси Київ – Чоп завдовжки у кілька кілометрів були упродовж цілого дня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!