Рятувальники попереджають про сніголавинну небезпеку на Львівщині та відлигу

1411 0
Громадян закликають не ризикувати життям, виходячи на кригу.
ілюстративне фото: ТСН

ілюстративне фото: ТСН

Через відлигу 17-18 лютого на високогір”ї та горах східної частини Закарпатської області й у середньогір”ї Львівської області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень). Про це повідомляє ДСНС України.

Крім того, громадян закликають не ризикувати життям, виходячи на кригу. Рятувальники зазначають, що, незважаючи на повідомлення про відлигу, любителі зимової риболовлі продовжують відвідувати водойми, наражаючи себе на небезпеку. Працівники ДСНС змушені виловлювати дрейфуючі крижини з людьми.

Читайте також: У Львові бабачиха Маруся віщує прихід весни. Відео

Зокрема, 14 лютого рятувальникам вдалося виловити з Дніпра та доправити на берег двох рибалок у Києві, які опинилися на відколеній крижині посеред річки. Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає громадян утриматися від прогулянок по тонкій кризі та зважати на гідрологічну ситуацію на водоймах країни.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!