Рятувальники знайшли тіло туриста-киянина, що заблукав в горах понад два місяці тому

10896 0
Після першочергових слідчих дій тіло чоловіка транспортують до с. Березники.
фото: гу дснс у закарпатській області

фото: гу дснс у закарпатській області

Сьогодні, 27 квітня, о 16:00 гірські рятувальники знайшли тіло туриста-киянина, що заблукав в районі гори Гемба ще 13 лютого. Тоді 40-річний чоловік разом із товаришем разом вийшли в гори, аби покататись на лижах, але в умовах поганої видимості друзі заблукали. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Закарпатській області.

«Намагаючись знайти дорогу, вони загубили в пітьмі один одного... Наступного дня по обіді рятувальники знайшли першого туриста. Пошукові роботи другого тривали 21 день, аж до 5 березня. Згодом, коли зійшов сніг, рятувальники відновили пошуки і сьогодні загиблого було знайдено в ущелині біля потічка у підніжжя гори Жид-Магура», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Мені було страшно тієї ночі». Волонтер – про те, як з колегами врятували загубленого в горах львів'янина

Після першочергових слідчих дій тіло чоловіка транспортують до с. Березники.

Додомо, що пошуків сьогодні залучали 10 рятувальників та 2 одиниці техніки від гірських пошуково-рятувальних відділень м. Ужгорода та Мукачева. У лютому, на початку пошуків, також залучали рятувальників ГУ ДСНС у Львівській області. Детальніше читайте за посиланням



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!