Садовий та Синютка уникнули питання на дебатах про гроші, витрачені на передвиборчу кампанію

2990 0
Політики обіцяють оприлюднити всі цифри після виборів.

Кандидати на голову Львівської ОТГ Андрій Садовий та Олег Синютка на дебатах уникнули відповіді на питання, скільки коштувало фінансування їхньої передвиборчої кампанії. 

Зокрема, Олег Синютка сказав, що він є представником «Європейської солідарності» і що партія профінансувала кампанію.

«Є люди, в тому числі і п'ятий президент Петро Порошенко, які мають можливість профінансувати, і для нас принципово, щоб кожна копійка була порахована і задекларована. Ми можемо відповісти за кожну гривню, яка пройшла через виборчий фонд», – сказав Олег Синютка.

На уточнююче питання про вартість він сказав, що він не бухгалтер «Європейської солідарності» і не може назвати  точної суми, а дані оприлюднять після виборів.

Читайте також: Садовий та Синютка змагаються за Львів. Інтерв'ю з обома кандидатами

Аналогічно відповів і Андрій Садовий. «Моя передвиборча кампанія коштує у 10 разів менше, ніж кампанія опонента. Ми оприлюднимо дані, коли вибори закінчаться», – відповів Андрій Садовий.

Олег Синютка заявив, що він із родиною придбав минулого року вживаний американський автомобіль Audi. А Андрій Садовий сказав, що купив із родиною Skoda, за яку ще рік буде виплачувати кошти.

Нагадаємо, що медіа-хаб «Твоє місто» проводить обговорення дебатів між кандидатами на голову Львівської ОТГ Андрієм Садовим та Олегом Синюткою. Одразу після завершення дебатів у студії Тvoemisto.tv відбудеться експертний аналіз дебатів та оприлюднення фактчекінгу, сказаного політиками.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!