Семеро львівських важкоатлетів здобули медалі на Чемпіонаті України

696 0
Лідером перегонів серед юнаків до 15 років став Віталій Сорока.
Фото: управління молоді та спорту лода

Фото: управління молоді та спорту лода

У суботу, 6 травня, завершився Чемпіонат України серед юнаків та дівчат до 15 та до 17 років. На виступили і вибороли медалі представники Львівщини. Про це повідомили в управління молоді та спорту ЛОДА.

Серед дівчат до 15 років бронзові нагороди у ривку, поштовху та сумі двоборства у ваговій категорії до 81 кг здобула львівська важкоатлетка Віталіна Мицак. Також три бронзові медалі у активі львів’янки Софії Мулик серед дівчат до 17 років у ваговій категорії до 76 кг. 

Лідером перегонів серед юнаків до 15 років у ваговій категорії до 55 кг став цьогорічний призер Кубку України серед чоловіків львів'янин Віталій Сорока. У його активі три золоті нагороди. Срібло у ривку в цій же ваговій категорії здобув також представник Львова Маркіян Мочерад.

Важкоатлет з Жидачева Сергій Лишега зібрав весь комплект золотих медалей у ваговій категорії до 67 кг та випередив найближчого суперника на 22 кг. Також Сергій вперше виконав норматив майстра спорту України. 

Серед юнаків до 17 років бронзові нагороди у поштовху та сумі двоборства вагової категорії до 55 кг виборов Андрій Лишега. На змаганнях молодому спортсмену вручили посвідчення майстра спорту України, норматив якого він виконав на звітному юнацькому Чемпіонаті України восени.

Читайте також: Львів'янка потрапила у фінал чемпіонату Європи

Три срібні нагороди серед юнаків до 15 років у ваговій категорії до 96 кг також зміг вибороти Василь Лисак з Самбора.

Три спортсмени Львівщини Віталій Сорока, Сергій Лишега та Василь Лисак продовжать підготовку до Чемпіонату Європи серед юнаків до 15 та до 17 років у складі збірної команди України.

Нагадаємо, що львів’янин Матвій Шлом'як здобув бронзову медалі юнацького Кубку України зі стрибків у воду.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!