Засідання сесії Львівської міськради знову відкриють для журналістів

760 0
Як минулоріч, так і у січні-лютому 2023-го Tvoemisto.tv зверталося до львівських депутатів та міського голови Андрія Садового з запитом про доступ до засідань/
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Для журналістів відновили доступ до пленарних сесій у Львівській міськраді. Сьогодні вона міститиме блоки відкритих та закритих запитань. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили в управлінні «Секретаріат ради» ЛМР.

Як упродовж минулого року, так і у січні-лютому 2023-го Tvoemisto.tv зверталося до львівських депутатів та міського голови Андрія Садового з запитом про доступ до засідань. Зокрема, наприкінці 2022-го під час дискусії  Tvoemisto.tv «Розвиток Львова у час війни. Підсумки року» учасники дійшли висновку, що сесію треба відкрити, а питання, що стосуються війни, – розглядати окремо. Переглянути дискусію можна тут.

Читайте також: Садовий пояснив, чому засідання сесій міськради Львова закриті 

Загалом на сесії розглянуть близько 300 питань, серед яких – покращене харчування військових у медзакладах Львова, розподіл коштів бюджету розвитку бюджету Львівської територіальної громади тощо. Детальніше про це читайте за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!