Шахістки зі Львівщини вибороли призові місця на чемпіонаті Європи

1223 0
Соломія Світенко з Городка стала найкращою серед спортсменок з 19 країн, а Тетяна Молчанова зі Львова стала віцечемпіонкою.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

Спортсменки із Львівщини – Соломія Світенко та Тетяна Молчанова – здобули призові місця на чемпіонаті Європи зі швидких шахів. Про це повідомляє управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Читайте також: Україна показала найкращий результат у своїй історії на Всесвітніх іграх

Перше місце посіла 9-річна Соломія Світенко з Городка. Шахістка зіграла 9 партій та поступилась лише в одній, таким чином стала найкращою серед спортсменок з 19 країн.

«Соломія наполегливо та сумлінно йшла до перемоги: тричі на тиждень займалась шахами у Городку з тренером Андрієм Грехом та ще тричі – у ДЮСШ «Дебют» з Володимиром Грабінським. А перед чемпіонатом тренувалась посилено кожного дня», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Львівський орієнтувальник на чемпіонаті світу вибору три медалі 

Високий результат також показала Тетяна Молчанова зі Львова, яку тренують Сергій Борецький та Максим Мацейко. Серед спортсменок до 8 років вона стала віцечемпіонкою.

Нагадаэмо, що минулого року в Одесі на чемпіонаті України з класичних шахів серед дівчат до 8 років Соломія Світенкос стала чемпіонкою України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!