Шашкіст з Львівщини переміг на чемпіонаті світу серед незрячих

1650 0
«Золото» для нашої країни вже виборов 44-річний Іван Фідик.
фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

У Туреччині триває чемпіонат світу з шашок серед людей з порушенням зору, слуху та опорно-рухового апаратом. Львівщину представляють Іван Фідик, Анна Добрей, Іван Ільницький.

Як повідомили в управлінні молоді і спорту Львівської ОДА, «золото» для нашої країни вже виборов 44-річний Іван Фідик. Чоловік живе та тренується у Дрогобичі, інколи й Львові. Іван – член збірної команди України з серед осіб з інвалідністю як тотально незрячий.

Читайте також: Атлет зі Львова встановив рекорд України

Чоловік є Заслуженим майстром спорту України, багаторазовим чемпіоном та призером міжнародних змагань. Тренує шашкіста Іван Ільницький.

Додамо, що виступає у складі збірної і 16-річна Інна Добрей з Чернівців, яка сьогодні навчається у Львівській спецшколі №100, де й тренується. Юна шашкістка має порушення зору. Тренує дівчину Олександр Хрепнов. Також позмагається за медалі Заслужений тренер України, арбітр національної категорії 54-річний Іван Ільницький з села Верхнє Гусине на Самбірщині.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!