Ще одна IT-компанія у Львові придбає 10 тисяч швидких тестів на коронавірус

4691 0
Швидка діагностика допоможе у протидії епідемії.
Фото: Новини Вінниці

Фото: Новини Вінниці

Львівська ІТ-компанія Intellias виділить кошти на закупівлю тестів для швидкої діагностики захворювання на коронавірус. Компанія планує придбати 10 тис. експрес-тестів.

Читайте також: Скільки коштів виділили на боротьбу із коронавірусом на Львівщині

«Ми вважаємо, що стримування розповсюдження вірусу в даний момент є не менш важливим і терміновим, ніж підготовка медичних закладів до лікування хворих. Це підтверджують медичні експерти, з якими ми консультувались. Раннє виявлення кожного інфікованого дозволить запобігти передачі захворювання від нього до багатьох інших людей, врятувати життя і заощадити ресурси медичних закладів», – зазначив співзасновник компанії Intellias Михайло Пузраков.

На початку березня в Intellias створили спеціальну команду, яка слідкує за розвитком епідемічної ситуації, оперативно впроваджуючи необхідні заходи. Компанія перевела своїх спеціалістів у режим віддаленої роботи. Зустрічі та освітні події відбуваються онлайн. 

Читайте також: Коронавірус та карантин у Львові.Оперативна інформація в один клік

Нагадаємо, що також 10 тисяч експрес-тестів закупить львівська IT-компанія N-iX. Для протидії епідемії вона скерує 2 млн гривень.

Раніше повідомлялося, що представники великого бізнесу в області скерували 18 млн 500 тис грн у боротьбу з коронавірусом. Зокрема, ІТ-компанія «SoftServe» виділила 10 млн грн, компанія «Ензим» – 4 млн грн, ТОВ «Оскар» Моршинська – 1 млн грн, Галнафтогаз (ОККО) – 3 млн 400 тис грн, «Львівгаз» – 100 тис грн.

Окрім того, благодійна організація «Крила надії» скерувала 2 млн грн,  БО «З янголом на плечі» 5 млн грн.

Із місцевих бюджетів області виділили 282 млн 470 тис грн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!