Ще одну українку з круїзного лайнера біля берегів Японії госпіталізували із коронавірусом

2022 0
Усього кількість заражених пасажирів становить понад 200.
Ілюстративне фото: beztabu.net

Ілюстративне фото: beztabu.net

Як писало Tvoemisto.tv, біля берегів Японії з круїзного лайнера Diamond Princess зняли українця, у якого виявили коронавірус. Чоловіка, який є членом екіпажу, госпіталізували. Як повідомив згодом в. о. директора Центру громадського здоров’я України Ігор Кузін, до лікарні із коронавірусом госпіталізували ще одну українку з лайнера – 37-річну жінку, яка працювала на судні, пише Укрінформ. Стан обох громадян України – задовільний.

Читайте також: МОЗ видало рекомендації щодо поширення нового коронавірусу

Усього на борту круїзного лайнеру є 25 українців і 3,7 тис. пасажирів. Лайнер перебуває на карантині. Зараження виявили у понад 200 людей. Через тісний контакт пасажирів між собою, аналізи на коронавірус відбирають повторно.

Коли українці повернуться додому, наразі невідомо. Карантин триватиме 14 діб від дати останнього випадку виявлення коронавірусу на лайнері.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!