Ще одним хедлайнером Leopolis Jazz стане французький джазовий трубач

1437 0
У Львові з Ібрагімом Маалуфом на сцену вийдуть 13 музикантів.
Фото: Yann Orhan

Фото: Yann Orhan

Ще одним хедлайнером Leopolis Jazz стане французький джазовий трубач Ібрагім Маалуф. Музикант відвідає Україну вперше.

Ібрагім Маалуф народився в Лівані в сім'ї музикантів. Спочатку 80-х він разом з сім'єю переїхали в Париж, де здобув освіту. У 2007 вийшла дебютна платівка трубача – альбом «Diasporas», який отримав високу оцінку слухачів. З того часу Ібрагім Маалуф – один з найуспішніших інструменталістів французької музичної сцени. Творчість Ібрагіма відома своєю еклектичністю, музикант об'єднує арабську музику, джаз, рок та безліч інших жанрів.

Читайте також: Leopolis Jazz Fest 2020 оголосив першого хедлайнера

Він лауреат безлічі конкурсів виконавців, і нагороджений «Victoires de la Musique», «Echo Jazz» в Німеччині, «César for Best Film Music» у 2016 році, «Prix Lumières» за найкращу музику до фільму.

У вересні минулого року Ібрагім Маалуф випустив одинадцятий студійний альбом «S3NS». На записі альбому з ним працювали віртуозні кубинські піаністи - Гарольд Лопес-Нусса, Альфредо Родрігес  і Роберто Фонсека, саксофоніст Ірвінг Асао, скрипалька і співачка Іліан Канізарес.

У Львові з Ібрагімом Маалуфом на сцену вийдуть 13 музикантів. Разом вони створять приголомшливе шоу, присвячене латинській культурі й афро-кубинській музиці.

Нагадаємо, раніше Leopolis Jazz Fest 2020 оголосив першого та другого хедлайнерів фестивалю. Третім та четвертим хедлайнерами стали французький акордеоніст Рішар Гальяно і шведський контрабасист, віолончеліст Ларс Даніельссон. Вони готують спеціальну ексклюзивну програму з оркестром «INSO-Львів», яка стане світовою прем'єрою в межах X Leopolis Jazz Fest. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!