Укрпошта виставила на аукціон приміщення на Словацького у Львові

12331 0
Укрпошта виставила на аукціон оренду чотирьох приміщень у будівлі, що на розі вулиць Словацького,1

Укрпошта виставила на аукціон оренду приміщень у будівлі, що на розі вулиць Словацького і Дорошенка у Львові. Окрім цього структура пропонує з десяток лотів у інших містах області. Оголошення розміщенні на сайті електронних закупівель Рrozorro.sale.

Укрпошта планує здати в оренду чотри приміщення у будівлі на вулиці Словацького у Львові. Аукціони відбудуться 1 березня.

Найбільший лот – приміщення площею 512 метрів квадратних. У нього є окремий вхід з вулиці Дорошенка. Раніше у ньому були телефонні кабінки. Початкова ціна оренди – 170 тисяч гривень. В описі йдеться що приміщення потребують ремонту, а також що вони підходять для розміщення магазину, банку чи офісу.

Другий лот – приміщення площею  496,3 метрів квадратних. Це приміщення на другому поверсі, там є вітражі. Стартова ціна – 145 тисяч гривень.

Є ще два лоти по 96,4 та 87 метрів квадратних. Вони розташовані на першому поверсі. Їх пропонують в оренду за 31 і 28 тисяч гривень.

Окрім приміщень у Львівській будівлі Головна пошта виставляє на оренду приміщення у Мостиськах, Пустомитах, Дрогобичі, Городку, Червонограді, Красному, Самборі, Сколе.

За інформацією центру міської історії будівлю у якій працювала головна пошта збудували у 1886-1889, роках, а у 1919-1923 – перебудовували. Стиль будівлі – iсторизм (необароко) - первісний варіант; неокласицизм – після перебудови. В архітектурному відношенні – це одна з найдосконаліших адміністративно-громадських будівель міста.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!