Що буде з маленькими дітьми, батько яких у Львові задушив матір під час побутового конфлікту

42798 0
Їх матір померла до приїзду медиків.
фото: ілюстративне/нова доба

фото: ілюстративне/нова доба

Учора вранці, 12 січня, 31-річний чоловік під час побутового конфлікту задушив свою 30-річну дружину. У цей час у квартирі у Львові перебували шестимісячне немовля та ще двоє дітей віком 2 та 5 років. Їх матір померла до приїзду медиків. Водночас на тілі чоловіка виявили ножове поранення.

Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv речниця пресслужби поліції Львівської області Світлана Добровольська, трьох дітей до себе забрали родичі.

«Їх забрали родичі загиблої дружини, зараз встановлюють обставини конфлікту, коли він відбувся та що саме трапилося в квартирі», – каже вона.

Додамо, що за цим фактом слідчі Франківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 15 років позбавлення волі.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!