На правах реклами

Що подарувати рідним на День святого Миколая

12946 0
Щорічно, 19 грудня, ми відзначаємо день святого Миколая, кожен раз ламаючи голову, що подарувати своїм рідним або близьким, адже подарунки люблять всі. У цій статті ми спробували стерти вікові межі і представити те, яким подарунком можна вразити практично будь-яку людину.
Фото: midwestliving.com/

Фото: midwestliving.com/

Солодощі

Мабуть, у багатьох з нас зберігаються спогади про те, як батьки клали під подушку різні солодощі, викликаючи цим захват. Крізь роки такий подарунок не втрачає своєї актуальності і все ті ж печиво, цукерки, шоколад, фрукти можна дарувати і дорослим. До того ж, тут можна проявити фантазію, адже зовсім не обов'язково купувати готові набори (втім, і такий варіант відкидати не варто). Список подарунків можна доповнити і власноруч зробленими солодощами.

Прикраси

Сюди можемо віднести ювелірні вироби, браслети (в тому числі зроблені власноруч), запонки, окуляри, наручний смарт- або звичайний годинник, чохли для смартфона або планшета. Простір для ідей величезний, і вибір залежить більше від уподобань чи потреб людини, яку ви хочете здивувати подарунком.

Одяг

Чи замислювалися Ви про те, чого ж не вистачає вашій близькій людині в особистому гардеробі? Варіант з одягом дуже привабливий тим, що він потрібен абсолютно будь-кому з нас, однак тут потрібно знати відповідні розміри, щоб не сталося непорозумінь. Ціна не має особливої ​​важливості, адже головне тут - комфорт і смак. Це може бути, як щось цілісне (кофта, сорочка, штани, куртка, плаття, білизна і т.д.), так і якась допоміжна дрібниця на зразок запонок або краватки.

Косметика та засоби гігієни

Бажання виглядати добре в будь-яку погоду (а мова зараз про зиму) і бути здоровим є звичайним для кожного з нас. Якщо ви хочете допомогти комусь в даних прагненнях, то до ваших послуг різноманітні косметичні креми, лаки, фарби для волосся, шампуні і гелі для душу, лосьйони і піни для гоління.

Важливе зауваження: не забувайте враховувати індивідуальні особливості здоров'я (тип шкіри і / або волосся, наявність тієї чи іншої алергії) своєї близької людини, адже невідповідний подарунок може лише нашкодити йому / їй і зіпсувати враження від свята.

Техніка

Зара важко уявити життя людини без переваг технічного прогресу: від уже звичних комп'ютерів і смартфонів до гіроскутеров і дронів. Варто зауважити, що молодше покоління нині підковане в новинках чи не краще за батьків, і здивувати його квадрокоптером уже складно. Тут все залежить від ваших фінансів і фантазії.

Головне в подарунку - задоволення тих чи інших потреб, адже пристрій повинен регулярно використовуватися. Дитині скоро в школу - смартфон, планшет, електронна книга не завадять. Ваш батько постійно в роз'їздах? Подаруйте йому GPS-навігатор для більш легкого пошуку дороги. Якщо мама чи бабуся втомилися від ручного миття посуду, то ви знаєте, що робити. Дівчині можна подарувати фен або плойку для волосся. Щоб ви не придумали, купити це можна в Eldorado зі знижкою. А якщо Ви не знайшли бажаний подарунок, то можете написати листа Святому Миколаю, в якому можете попросити омріяний подарунок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!