На правах реклами

Що подивитися по телевізору. Контент, який піднімає настрій та виконує функцію «антистрес»

3368 0
За умови підтримки Смарт-ТВ, телевізор можна використовувати для ознайомлення з матеріалами з інтернету.
Фото: FutureNow

Фото: FutureNow

Одним з найкращих рецептів для «розвантаження» мозку після складного робочого дня завжди вважався перегляд телевізора. Зумовлено це тим, що легкий і ненав’язливий ТВ-контент дозволяє позбутися від думок про погане, розслабитися та впоратись з переживаннями. Звичайно, не йдеться про телевізійні новини або ж документальні фільми, які потребують ретельного обмірковування.

Зовсім не обов’язково обмежувати список контенту для перегляду виключно форматами, які транслюються в ефірі популярних каналів. За умови підтримки Смарт-ТВ, телевізор можна використовувати для ознайомлення з матеріалами з інтернету. Наприклад, можливість підключення до Всесвітньої павутини мають представлені в Moyo телевізори Xiaomi.

Детальніше про контент, який піднімає настрій та виконує функцію «антистрес».

Серіали

XXI століття – епоха серіалів. Багатосерійні кіноепопеї, незвичайні історії з рекордно короткими серіями, інтерактивні сюжети – світові виробники серіалів пропонують глядачам мільйони варіантів на вибір.

Для любителів посміятися над життєвими «фейлами» ледь не щомісяця виходять нові комедії. А фанатів романтичних історій зі щасливим кінцем на різних платформах чекають зворушливі мелодрами.

Є в мережі серіали для любителів чорного гумору, постіронії або жорсткого сарказму. 

Гумористичні телепередачі

Стрімко розвивається не лише серіальна індустрія. Їй у спину дихає сфера гумору. У популярних коміків регулярно виходять великі стендап-концерти та нові шоу.

Подивитися контент від відомих гумористів можна платно і безкоштовно. Головне, визначитися, який саме напрям є найцікавішим. Вибір величезний! 

Кінофільми

Щоб не навантажувати себе зайвою інформацією, доцільно переглянути один з улюблених фільмів. Це може бути:

  • комедія,
  • хоррор,
  • драма,
  • детектив,
  • музичний фільм.

Звичайно, можна подивитися і щось новеньке. Наприклад, картину, на яку раніше ніколи не вистачало вільного часу. А щоб не витрачати багато часу на пошуки підхожого кіно, можна «пройтися» по одному з доступних в інтернеті рейтингів.

Подкасти

Так-так, подкасти можна не тільки слухати, але й дивитися. Їхні автори навіть стверджують, що картинка значно полегшує сприйняття та створює своєрідний ефект присутності. 

Подкасти – це не завжди наукова або науково-популярна інформація, яка тільки навантажує мозок. Серед них є розважальні, гумористичні та літературні випуски. Особливої уваги заслуговують подкасти-інтерв’ю з відомими особистостями. 

Прямі трансляції

Багатьох глядачів розслабляє перегляд так званих «стрімів» або ж прямих трансляцій. Людям подобається дивитися, як хтось інший:

  • проходить популярні комп’ютерні ігри, 
  • відповідає на провокаційні питання,
  • розповідає цікаві історії,
  • спілкується з іншими стрімерами.

 Ще один спосіб отримати заряд енергії та позитивних емоцій – перегляд музичного контенту. Наприклад, відеокліпів, «бекстейджів», роликів про створення мелодій і текстів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!