Що послухати для різдвяного настрою: підбірка музичних новинок

2240 0
3 грудня відбулося одразу кілька релізів різдвяних пісень від відомих іноземних виконавців. Серед них – пісня британського поп-співака Еда Ширана у співавторстві з володарем п’яти премій «Греммі» Елтоном Джоном.
Фото: cambridge.ua

Фото: cambridge.ua

За чотири тижні до Нового 2022 року світ побачив різдвяні новинки іноземних виконавців. Tvoemisto.tv зібрало найвідоміші треки вчорашнього дня, які створюють новорічний настрій напередодні свят. 

Серед відомих виконавців, які випустили свої майбутні хіти, є легендарна група «ABBA», поп-виконавець з Великобританії Ед Ширан у співавторстві з рок музикантом Елтоном Джоном, а також молода англійська виконавиця Олівія Дін. Прем’єри їхніх композицій якраз відбулися 3 грудня.  

Ed Sheeran & Elton John - Merry Christmas

ABBA - Little things

Olivia Dean - The Christmas Song

Крім того, в плейлисті нижче зібрані новорічні пісні, які вже стали легендою. Щороку кількість слухачів цих треків зростає напередодні свят.

ABBA - Happy New Year

Mariah Carey - All I Want I Want For Christmas Is You 

Frank Sinatra - Let it Snow! Let it Snow! Let it Snow! 

Jingle Bell Rock 

Wham! - Last Christmas

Andy Williams - The Most Wonderful Time of The Year

Burl Ives - A Holly Jolly Christmas

Brenda Lee - Rockin’ Around the Christmas Tree

Хочемо нагадати, що кілька українських виконавців вже анонсували реліз своїх різдвяних пісень на грудень. Серед них – переможець «Голосу країни 11» Сергій Лазановський із піснею «Додому на Різдво». Її вихід планується 25 грудня. 

Христина Міськевич



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!