Що відбувається в окупованому Криму і як це позначається на решті країни. Дискусія

1574 0
Tvoemisto.tv обговорить актуальну ситуацію на півострові. Для цієї дискусії у студії медіа-хабу 29 березня збереться низка експертів.
фото: уніан

фото: уніан

Усі ракети, які поцілили у львівські об'єкти інфраструктури, випустили з акваторії Чорного моря. Уже навіть цей факт актуалізує тему півострова, з якого почалася агресія Росії проти України 8 років тому. За ці роки окупаційна адміністрація перетворила його на ультрамілітаризовану воєнну зону, і зараз РФ воює проти материкової України, в тому числі громадян України з Криму. Tvoemisto.tv розгляне актуальну ситуацію на півострові у межах дискусії на тему: «Що зараз відбувається в окупованому Криму і як це позначається на решті країни».

Дискусія відбудеться 29 березня, початок – о 14:00 год. У студії зберуться представники держави, інтелектуали, а також до них доєднаються спікери онлайн.  Переглянути дискусію можна на ресурсах Tvoemisto.tv у Фейсбуку та на Ютюб-каналі.

Читайте також: «Повинні добре розуміти, з ким маємо справу». Чи зможе Путін застосувати ядерну кнопку

Учасники дискусії:

  • Таміла Ташева – заступниця Представника Президента України в АР Крим;
  • Алім Алієв – заступник директора Українського інституту;
  • Євген Глібовицький – викладач Київської школи економіки, засновник компанії pro.mova, член наглядової ради Суспільного мовлення;
  • Хірано Такаші – журналіст, редактор японської версії сайту «Укрінформ» (онлайн);

Модератор: Марія Томак, керівниця Служби забезпечення діяльності Кримської платформи.

Додамо, що представництво президента України в АР Крим/Офіс Кримської платформи відстежує розвиток подій в тимчасово окупованому Криму та місті Севастополі. Зараз – зі спеціальним фокусом на Криму у контексті повномасштабної російської агресії проти України. Так, у межах публічної дискусії експерти ділитимуться ключовими спостереженнями та актуалізуватимуть тему Криму, важливості півострова в контексті української ідентичності. За їхніми словами, агресія РФ, яка розпочалася наприкінці лютого 2014 року в Криму, може завершитися тільки після звільнення та реінтеграції півострова.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!