Що заважає українцям займатися бізнесом? Інфографіка

2285 0
У рейтингу Doing Business, який заміряє умови для ведення бізнесу, Україна займає 83 місце. Експерти з TNS та Національної ради реформ вирішили дослідити умови для бізнесу зсередини, у зв’язку з чим опитали українських підприємців про те, що зараз мотивує почати свою справу, а що заважає цьому.
Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Більшість респондентів серед мотивуючих чинників назвали прозору систему податків, зниження корупції, стабільність валюти.

Цікаво, що серед труднощів, які заважають бізнесу, більшість підприємців при цьому назвали нестабільність валюти, низьку купівельну спроможність клієнтів і високі податки. Це відповіді тих, хто має свій бізнес. Респонденти, які не ведуть зараз своєї справи, також вказали три ці проблеми серед ключових для українського бізнесу.

За матеріалами AIN.UA, finance.ua

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!