Щодня до інфекційної лікарні Львова з підозрою на коронавірус звертаються до 20 людей

6144 0
Більшість з них – відпускають додому.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

Виконувач обов’язків директора департаменту охорони здоров’я ЛОДА Андрій Васько розповів сьогодні, 17 березня, під час брифінгу, що щодоби до львівської обласної клінічної лікарні звертаються від 12 до 20 людей, які підозрюють, що у них може бути коронавірус.

«Якщо немає епідеміологічного анамнезу – людина не була за кордоном і є в легкому стані, то ми її відпускаємо додому», – каже Андрій Васько.

Читайте також: Яка ситуація з експрес-тестами на коронавірус у Львові

Щодо 14 пацієнтів з підозрою на коронавірус, які зараз перебувають в інфекційній лікарні, то, за словами Андрія Васька, усі вони у легкому або середньому стані, у важкому стані, що потребує штучної вентиляції легень, нікого немає.

Загалом, каже чиновник, інфекційна лікарня Львова може прийняти 410 пацієнтів з імовірним коронавірусом, 10 з них – на штучну вентиляцію легень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!