Шевченківський гай запрошує дітей, які приїхали з інших регіонів України, на весняні майстерки

1714 0
Внутрішньо переміщених дітей запрошують на прогулянку та майстер-класи в рамках Весняних майстерок.
Фото: Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького

Фото: Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького

Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького запрошує внутрішньо переміщених дітей на різноманітні весняні майстер-класи, йдеться у повідомленні Музею.

На території Музеї уже розцвіло чимало першоцвітів, тож дітей з інших регіонів України запрошують на прогулянку та майстер-класи в рамках Весняних майстерок.

Читайте також: Львів під час війни. Садовий про безпеку, транспорт, продукти і переселенців

У середу, 23 березня, о 14.00 год. для дітей 6-17 років (якщо менші, то з батьками) Музична майстерня «Гурба» з дітьми робитимуть жайворонків з тіста і вивчатимуть гаївки.

У четвер, 24 березня, о 14.00 год. діти віком 6-17 років (якщо менші, то з батьками) виготовлятимуть народні іграшки – ляльки-мотанки, які у давнину були оберегом.

У вихідні у Музей також запрошують воїнів, діток і батьків із зони бойових дій до Козацької слободи на безкоштовні майстер-класи зі стрільби з лука та гойдалку.

Нагадаємо, що львівські галеристи для людей, які вимушено приїхали до нас з інших областей, провели безкоштовні екскурсії. Події організували для того, щоб познайомити з містом та зменшити стрес в тих українців, які через війну були вимушені залишити дім та переїхати до Львова. Програма подій включала легкі ознайомчі прогулянки вулицями, парками та мистецькими просторами Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!