Шкіряний салон та підгрів руля: Держпродспоживслужба у Львові замовила «спецавтомобіль» за понад 1 млн грн

2846 0
Ветеринарам придбали спецавто-кросовер Skoda Kodiag Style 2.0.
ілюстративне фото Skoda Kodiaq

ілюстративне фото Skoda Kodiaq

Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області 4 червня підписало договір з ТОВ «Реформ» на постачання спеціалізованого транспортного засобу «Ветеринарна допомога» вартістю 1,125 млн грн. Про це повідомляє сайт «Наші Гроші.Львів» з посиланням на дані в системі електронних закупівель Prozorro.

Ветеринарам придбали спецавто-кросовер Skoda Kodiag Style 2.0. Причому цей «спецавтомобіль» від звичайного відрізняє лише 4 елементи: набір інструментів для розтину тварин; сумка з набором засобів, необхідних для надання невідкладної допомоги тваринам, що захворіли; сумка-холодильник на 6 л з холодоелементами; термоконтейнер на 10 літрів.

Читайте також: Хто і як дурить Prozorro на Львівщині. Топ-5 найпоширеніших зловживань

Автомобіль укомплектований шкіряним салоном та спеціальним спортивним кермом з підігрівом. Згідно з інформацією на сайті офіційного постачальника Skoda, ветеринари пересуватимуться на найдорожчій комплектації Skoda Kodiag – Style 2.0 TDI/110 kBт (150к.с), ціна на який становить майже 997 тис. грн.

Крім того, працівники відомства замовили авто в кольорі «коричневий магнетик металік», а це означає доплату ще 16,4 тис. грн. Водночас пристосування позашляховика для надання ветеринарної допомоги в сумі коштувало лише майже п’ять тис. грн, без врахування вартості сумки з набором засобів, необхідних для надання невідкладної допомоги тваринам.

Читайте також: На Львівщині визначили місце під «сухий порт»

Єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Свебор Сталь Україна». Обидві фірми запропонували за авто ціну, яка співпадала з очікуваною вартістю закупівлі, і під час аукціону не торгувалися.

«Наші Гроші. Львів» повідомляють, що «Свебор Сталь Україна» подало не всі документи. Крім цього, у тих документах, що подали обидва учасники, журналісти виявили однаковий текст з помилками.

Власниками ТОВ «Реформ» є Олег Басюк (33%), Максим Ульянкін (34%) та Василь Литвин (33%). Останній, за даними системи YouControl, має ідентичне місце реєстрації, як і співвласниця фірми конкурента «Свебор Сталь Україна» Інна Столбова (33,33%).

Читайте також: Фірми Дубневичів підозрюють у розкраданні газу на 1,4 млрд грн

У соціальній мережі Facebook Інна Столбова також опублікувала спільне з Василем Литвином фото.

Попередні торги на закупівлю спеціалізованого транспортного засобу Головним управлінням Держпродспоживслужби у Львівській області були невдалими, оскільки на тендер прийшов лише один учасник – ТОВ «Реформ».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!