Львівська школа східних мов та бойових мистецтв «Будокан» планує встановити рекорд України

2710 0
Центральною подією марафону стане спроба Сенсея Олександра Козловського встановити рекорд України із 12-годинного рубання самурайським мечем.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Сьогодні, 29 травня, відбудеться онлайн-марафон від львівської школи східних мов та бойових мистецтв «Будокан synergy 2020». Мета марафону – зібрати 300 тисяч гривень. Про це йдеться на сторінці події у Фейсбуку.

До заходу долучиться понад 20 спікерів з усіх куточків світу: громадські діячі, науковці, освітяни, митці, блогери, учні та випускники школи. Так, упродовж 12 годин вони будуть розмовляти, дискутувати і слухати живу музику. Центральною подією марафону стане спроба директора школи, Сенсея Олександра Козловського, встановити рекорд України із безперервного 12-годинного виконання шомен учі катаною (рубання самурайським мечем).

Читайте також: Сесію у вишах можуть провести дистанційно

«Цей навчальний рік підходить до завершення, і ми починаємо готуватись до наступного. Щоб першачки Будокану з вересня могли розпочати навчання, нам потрібні кошти для ремонту кабінетів. В умовах кризи, браку фінансування освіти знайти їх практично неможливо. Але ми завжди шукаємо шляхи. Карантин навчив, що в короткі терміни знаходити рішення можливо, потрібно звернутись за допомогою, подивитись на проблему під іншим ракурсом і застосувати механізми, які до того не застосовувались ніким або практично ніким», – йдеться в дописі.

Мета марафону – зібрати 300 тисяч гривень на ремонти двох навчальних кабінетів для першачків нашої школи. Ремонти планують провести протягом літа 2020 року. Зокрема, кабінети потребують заміни перегородки, підлоги, ремонту стелі, стін та заміни освітлення.

Пожертвувати кошти ви можете вже зараз за цим посиланням на liqpay благодійного фонду «Схід сонця», а також тут.

БО СХIД СОНЦЯ БФ (Код отримувача) ЄДРПОУ 40961699

(Рахунок отримувача) UA 9832 5321 0000 0260 0605 3755 635 ЗАХIДНЕ ГРУ АТ КБ «ПРИВАТБАНК»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!