Шмигаль закликав купувати українські товари

1226 0
Кожен із громадян може зробити, щоб економіка країни була сильнішою.
Фото: Дар

Фото: Дар'я Кучер

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль закликав купувати саме українські товари, щоби підтримати економіку й армію в умовах війни з росією. Про це він зазначив під час засідання уряду.

Читайте також: Чи справді в Україні виник дефіцит техніки і яка ситуація на ринку

«В умовах війни підтримати український бізнес – значить підтримати українську економіку і, відповідно, українську армію. Закликаю всіх купувати саме українські товари, використовувати українські матеріали, торговельні мережі –віддавати пріоритет українській продукції. Це те, що кожен із нас може зробити, щоб наша економіка і держава були сильнішими», – зазначив Шмигаль на засіданні Кабінету Міністрів.

Прем'єр наголосив, що це кожен із громадян може зробити, щоб економіка країни була сильнішою.

Нагадаємо, що Рада ЄС ухвалила скасування імпортних мит на всі товари з України на один рік. Про це йдеться на сайті Ради ЄС.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!