Шотландія – Україна. Де та коли дивитися матч збірної у відборі на ЧС-2022

2829 0
Початок матчу сьогодні о 21:45.
Фото: Чемпіон

Фото: Чемпіон

Сьогодні, 1 червня збірна України з футболу проведе перший офіційний поєдинок цього року. Синьо-жовті протистоятимуть команді Шотландії у півфіналі плейоф кваліфікації на Чемпіонат світу-2022.  

Гра відбудеться на стадіоні «Гемпден Парк» у Глазго. Початок поєдинку о 21:45 год.

Зазначимо, що переможець одноматчевого протистояння вийде до фіналу плейоф відбору на ЧС-2022, а 5 червня в Кардіффі зіграє за квиток на мундіаль проти Уельсу.

У підготовці до матчу українці провели три контрольні спаринги. Підопічні Олександра Петракова обіграли «Боруссію» з Менхенгладбаха з рахунком 2:1 та італійський «Емполі» з рахунком 3:1, а також зіграли внічию з хорватською «Рієкою» (1:1).

Дивитися матч української збірної з шотландцями можна на телеканалах Футбол 1, Індиго TV, а також на платформі oll.tv.

Також можна придбати віртуальний квиток на матч. Усі зібрані кошти будуть скеровані на один з основних напрямків президентської ініціативи – відбудову України. Це, зокрема відновлення інфраструктури міст, будівництво мостів, доріг, водоканалів, теплоелектростанцій, шкіл, дитячих садків, університетів тощо.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!